Home / Entertainment / Muzikanten / Arjan-M

Saxofonist Arjan-M

Over de artiest...

Muziek is er voor mij altijd al geweest. Als klein jongetje stond ik thuis in de woonkamer voor de speakers al hele orkesten te dirigeren. Toen ik acht jaar was, liep ik supermarkten af om lege dozen te halen, die ik dan aan elkaar plakte tot een drumstel. Toen mijn ouders de hint hadden begrepen, kreeg ik mijn eerste echte drumstel. Elke vrijdagmiddag kreeg ik bijzonder gevarieerde drumles van Lex Harding: de hele Top 40 speelde ik mee.

Op mijn tiende pakte ik de saxofoon op en die heb ik sinds die tijd niet meer neergelegd. Via lessen aan de muziekschool en diverse orkesten rolde ik zo het bandjescircuit in. Ik heb in heel wat bandjes gespeeld, met illustere namen als: Initials F.U.N., Funky Trouble en Handsome Jack. Met de gelegenheidsformatie ComboStudio ging ik in 1995 op tournee door Brazilie, we traden er in twee maanden meer dan 50 keer op.

Vanaf 1996 speel ik als Arjan-M samen met DJ's in discotheken, op festivals, bedrijfsevenementen en vooral privé feesten. Ik heb in die jaren honderden keren gespeeld en altijd lukt het om het publiek mee te krijgen. Dat is het geheim van mijn optredens: ik blijf het super vinden om voor mensen te spelen en mijn energie en enthousiasme komen over.

Met zoveel optredens zijn er ook veel hoogtepunten te noemen: het spelen met Hans Dulfer, Ten Sharp, optredens met DJ's als Ronald Molendijk, Roog, Alex van Oostrom, spelen op festivals als MysteryLand, Indian Summer enzovoorts. Ik heb gespeeld in grote feesttenten en op intieme huwelijksfeesten. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit waar je speelt, met wie je speelt en hoeveel mensen erbij zijn: als het goed voelt is het goed.
You can't fake the feeling!

Foto's

  • 80's & 90's unlimited

Repertoire

Arjan-M speelt mee in alle stijlen, hij is een echte allrounder!

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest