Home / Entertainment / Bands / Boogie Busters

Band Boogie Busters

Over de band...

De Party band van Nederland: Boogie Busters! De muzikanten van Boogie Busters zijn professionele musici die de sterren van de hemel spelen met Soul, R&B, Funk en Pop. 
Van stevige nummers tot rustige ballads. Vanzelfsprekend wordt aan alle mogelijke muzikale wensen tegemoet gekomen. De band maakt met bijzonder veel fun een geslaagde avond van alle soorten feesten. Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten of festivals; de bandleden van Boogie Busters zijn spontane sfeermakers in hart en ziel. Op verzoek kan de formatie met meerdere musici worden uitgebreid. De totale band of een deel ervan is ook instrumentaal inzetbaar als achtergrond of begeleidingsband van artiesten. De band is door de variabele bezetting geschikt voor allerlei feesten en partijen. Zowel zakelijk als privé. 

Boogie Busters treedt op in een bezetting van 5 personen. De bezetting bestaat uit 2 vrouwen en 3 mannen, maar is uit te breiden indien u dat wenst.

Voor bedrijven heeft Boogie Busters een workshop samengesteld om met uw medewerkers een origineel bedrijfsfeestje te vieren. Alle werknemers met een muzikaal gevoel of talent worden hier bij betrokken. Deze workshops zijn een groot succes in het bedrijfsleven en creëren een prettige ontspannen sfeer in het team. Voor meer informatie neemt u contact op met Ocean Entertainment.

Mariska Roos

Mariska is al enkele jaren een gecertificeerd zangpedagoge en deelt haar kennis graag met nieuw aanstormend talent.

Daarnaast heeft Mariska ook veel ervaring opgedaan in verschillende bands, maar heeft zij ook veel solo opgetreden.

Nu mag zij als leadzangeres voor de Boogie Busters haar kunsten vertonen in een spetterende en swingende dans- en meezingshow met haar bandleden.

Ook verzorgt zij samen met haar bandleden muzikale workshops voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes om het muzikale in de mens naar boven te brengen.

Mark Voorbergen

Zijn voorliefde voor gitaren ontwikkelde Mark al vroeg, in zijn jonge jaren was hij al bezig met muziek en vooral de bekendere gitaristen werden gevolgd door hem.

Beïnvloed door pioniers in de Rock wereld als Thin Lizzy en Frank Zappa blijkft Mark zichzelf altijd ontwikkelen waardoor hij bij verschillende bands ervaring heeft op mogen doen om neer te strijken bij Boogie Busters voor een swingend en bruisend feest.

Samen met Marco van den Akker is Mark een van de 2 leadgitaristen die bij de Boogie Busters mogen schitteren. Naast de gitaarpartijen zorgt Mark waar nodig ook voor de backing vocals voor Mariska.

Franca Voorbergen

Als telg uit een muzikantenfamilie, werd de muziek er al vroeg met de paplepel in gegoten. Na enkele jaren privé-les op de piano en zang, besloot hij te gaan studeren aan de toneelacademie te Maastricht.

"Na een jaar besefte ik dat er toch slechts één vak voor me zou zijn weggelegd: dat van musicus. Dit was het punt in mijn leven waarop ik besloot me weer serieus op de muziekstudie te storten", aldus Gerard.

Gerard heeft inmiddels zijn naam in het professionele circuit weten te vestigen, en speelde o.a. met Fred van Straten (trompet/piano), Stefan Blankensteijn (gitaar), Job Kaihatu (gitaar), Nathaly Mascle (zang), Ruud v/d Steen (drums), Jaap Dekker (piano), Willem v/d Marel (drums) en vele, vele anderen.

Marco van den Akker

Marco is de tweede leadgitarist van Boogie Busters, samen met Mark Voorbergen. In 1998 is hij afgestudeerd aan het Conservatorium van Hilversum en heeft sindsdien allesbehalve stilgezeten.

In verscheidene bands heeft hij zijn Rocksporen verdiend, waaronder Limestone. Bij Boogie Busters komt Marco niet terecht in een groep vreemden. Met zowel Mark als Jasper heeft hij in het verleden vaker opgetreden en dat merk je tijdens het optreden. Ze spelen perfect op elkaar in en maken er samen met de anderen een geweldige show van!

Ook Marco mag naast zijn gitaar ook zijn stem graag laten horen als backing vocal.

Jasper Verburgh

Ook bij Jasper zat muziek hem van jongs af aan al in het bloed.  In zijn jeugd werd hij vooral geïnspireerd door verschillende artiesten en bands als Frank Zappa en Thin Lizzy.

Na zijn opleiding aan het Conservatorium heeft Jasper op veel verschillende percussie-instrumenten gespeeld in verschillende soorten bands, waaronder in Limestone met Marco en Mark van de Boogie Busters!

Als een ervaren drummer geeft hij het ritme van de avond aan waarop de rest heerlijk kan inspelen omdat ze elkaar door en door kennen. Het enthousiasme voor muziek spat er bij Jasper vanaf, en wil dit ook graag op anderen overbrengen in verschillende workshops en natuurlijk tijdens zijn optreden!

 

Foto's

  • Boogie Busters
  • Boogie Busters
  • Boogie Busters
  • Boogie Busters
  • Boogie Busters
  • Boogie Busters

Repertoire

Alles is liefde - BlØf Always there - Incognito
As - Stevie Wonder & George Michael Back to my roots - The Odyssee
Best of my love - The Eagles Blame it on the boogie - The Jacksons
Blow me away - Alain Clark Chain of fools - Aretha Franklin
Dancemedley - Lady, Sing it back, Finally Disco Inferno - The Trammps
Disco medley - Yarborough & People Don’t stop the music - The Isley Brothers & Candy Dulfer
Every breathe you take & The Police For the love of you - Angie Stone
Giving up/The runner - The three degrees (versie BBB) Higher Ground - Stevie Wonder
I feel good - James Brown I’m so excited - The Pointer Sisters
I’ve got the music in me - Kiki Dee Isn’t she lovely - Stevie Wonder
Kiss - Prince Last dance - Donna Summer
Le Freak/I want your love - Chic Leun op mij - Ruth Jacott
Love Song - Sarah Bareilles Mercy - Duffy
Old town - Phil Lynott Play that funky music - Wild Cherry
Proud Mary - Tina Turner Sacrifice - Anouk
Sex Machine - James Brown Signed, sealed & delivered - Stevie Wonder
Sir Duke - Stevie Wonder Somebody else’s guy - Jocelyn Brown
Super duper love - Joss Stone This love - Maroon 5
Turn me on - Norah Jones Valerie - Amy Winehouse
What’s going on - Donny Hathaway Weather with you - Crowded House
YMCA-medley  

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Boogie Busters. Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Demo's

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest