Home / Entertainment / Bands / The Scandals

Band The Scandals

Over de band...

The Scandals is de nummer één Sixties and Rock & Roll band. Meer dan 25 jaar ervaring en nog steeds fris en stomend1 Je móet wel feesten als je deze band ziet en hoort! En dat deze heren swingen bewijst het feit wel dat ze hebben getoerd in zowel Zwitserland als Thailand en dat er tours gepland staan voor Duitsland en Spanje. Onlangs verzorgde The Scandals nog het voorprogramma bij de Golden Earring waarbij de vonken er vanaf vlogen! De bekroning van al dat werken kwam enige tijd geleden toen  The Scandals zelfs doorgedrongen tot de finale van The Clash of the Coverbands!

Paul Bogaard

Paul is al 30 jaar het gezicht van the Scandals. Hij is het enige nog origineel lid dat is overgebleven sinds de oprichting van de band. Hij is de leadzanger en gitarist van The Scandals.

Met al zijn ervaring kan hij ieder feestje omtoveren tot een bruisende avond. Paul is de echte Sixties expert die ook graag in andere formaties dan The Scandals andere muziekgenres speelt. Zo heeft hij ook een seniorenshow die zich meer richt op de ouderen met muziek van The Everly Brothers, Cole Porter, Frank Sinatra maar ook het Nederlandse repertoire zoals Sonneveld, Bannink en Alberti.

Maar als hij eenmaal aan het swingen is met The Scandals spettert het enthousiame er vanaf en krijgt hij alles en iedereen de dansvloer op en heeft hij de charme om iedereen er ook op te houden. Paul is met recht het kloppende hart van The Scandals!

John Burki

Samen met Paul is John verantwoordelijk voor de zangpartijen en de gitaar. Hoewel John de 'Benjamin' van de band is, lijkt het alsof hij al decennia lang naast Paul en de andere bandleden staat.

Hoewel je van een 'Benjamin' zou verwachten dat hij weinig ervaring heeft, is niets minder waar. John heeft zijn sporen al verdiend bij gerenommeerde bands zoals The Weepers en Cadillac Walk!

Sinds enkele jaren een rots in de branding voor The Scandals en met zijn ervaringen een grote toegevoegde waarde voor de band!

Roberto Klein

Roberto is een van de bandleden die al langer bij de band zit en het enthousiasme straalt er na ruim 12 jaar samenzijn nog steeds van af!

Samen met Paul en John mag Roberto zijn zangkunsten vertonen. Ook mag hij op zijn basgitaar zorgen voor weergaloze baspartijen, en kan door zijn ervaringen bij bands als The Treat en The Camaro's zijn mannetje staan tussen de door de wol geverfde bandleden van The Scandals.

Roberto voelt zich als een vis in het water met The Scandals en dat zie en voel je meteen als je hem ziet spelen. De vonken spatten er vanaf!

Ed van Oudheusden

Geboren drummer van huis uit en heeft al in vele bands ervaring mogen opdoen. Zo werd hij al eerder gewaardeerd in bands als Pulsar en Nightcaps.

Ed kwam ongeveer tegelijk met Roberto binnen bij The Scandals en samen staan ze al ruim 12 jaar op de planken, en dat zie je! Zodra de heren samen komen knalt de chemie tussen de leden er vanaf en zijn ze een echt team!

Door die chemie en het enthousiasme hebben ze samen veel successen beleefd en Ed is erg trots op de finaleplaats van The Scandals in The Clash of the Coverbands. Ed voelt zich thuis bij The Scandals!

Cary van Rheenen

Cary is al jaren de man voor de mondharmonica bij The Scandals en heeft samen met hen al de hele wereld over mogen vliegen voor optredens.

Naast bandlid van The Scandals is Cary ook een van de twee Gebroeders de Gier, een komisch duo die ook door heel Nederland toert! U zult begrijpen dat door deze ervaring Cary niet alleen de sfeermaker van de band is, maar ook op het podium is hij altijd in voor een goede grap tussendoor en kan hij gezien worden als ras-entertainer, gezegend met zijn talent voor het bespelen van de mondharmonica!

Foto's

  • The Scandals

Repertoire

20 flight rock - eddy cochran All or nothing - small faces
At the hop - traditional Bad moon rising - creedence
Be bop a lula - gene vincent Blue suede shoes - carl perkins
Bobbin' the blues - carl perkins Bring it on home - animals
Bye bye johnny - chuck berry Carol - chuck berry
Do you wanna dance - cliff richard Flip flop fly - bill haley
Fool for your stockings - zz top Get off of my cloud - stones
Girl like you - troggs Gloria - them
Green river - creedence Half a boy half a man - dave edmunds
Have you ever seen the rain - creedence Hello josephine - ray charles
Hot legs - rod steward Hound dog - elvis
House is rocking - steve ray vaugh I drink alone - thorogood
I'm a believer - neil diamond I'm ready - ray charles
Jumping jack flash - stones Knockin' on heavens door - dylan
Land of the 1000 - trad Let's dance - trad
Matchbox - carl perkins Miss you - stones
Move it - cliff richard Mystery train - elvis
No more the blues - nine below zero No particular place - chuck berry
Not fade away - stones Old man down the r. - creedence
Red hot - link wray Rip it up - little richard
Rock this town - stray cats Rockin' all over the - status quo
Roll over beethoven - chuck berry Route 66 - chuck berry
Shake ratlle & roll - bill haley Six days on the road - thorogood
Stand by me - ben e king Suspicious mind - elvis
Sweet home alabama - lynnrd skinnerd Sweet home chicago - blues brothers
Sympathy for the devil - stones The wanderer - status quo
These boots are made - nancy sinatra What i'd say - ray charles
Whole lot of shakin' - jerry l. Lewis Wooly booly - sam the shame
You really got me - kinks  

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van The Scandals. Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Demo's

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest