Home / Entertainment / Bands / Tutti Frutti

Band Tutti Frutti

Over de band...

Opgericht door pianiste Marjolein en heeft sindsdien succesvol opgetreden. Het trio bestaat uit drie dames afkomstig uit de klassieke muziek, de bezetting is viool, piano en contrabas. Zij spelen de mooiste stukken uit de klassieke muziek, tango's en jazzstandaards uit de twintiger en dertiger jaren. In deze samenstelling leggen zij zich toe op het populaire repertoire zoals tango's, zigeunermuziek, walsen en oude jazz standaards.

Deze groep bestaat uit 3 dames met een viool, piano en contrabas.
Een optreden van Trio Tutti Frutti is van hoog niveau en staat garant voor een gezellige sfeer. De aanstekelijke manier van musiceren van deze drie vrouwen is een genot voor oog en oor. Het repertoire is licht, sfeervol, herkenbaar en meeslepend.
Tutti Frutti is ook als duo beschikbaar, Marjolein en Wilma treden dan voor u op als Duo Les Fameuses.  

Marjolein

De oprichter van Trio Tutti Frutti is pianiste Marjolein. Tevens is zij de oprichter van Duo Les Fameuses waarin zij samen met Wilma speelt.

Als echte liefhebber van de klassieke muziek heeft zij haar muziek en de band naar een hoger niveau weten te tillen. Door haar jarenlange ervaring en haar enthousiasme voor de muziek weet zij op een hele speelse wijze de muziek te musiceren voor haar collega's. Hierdoor creëert zij een unieke sfeer met een divers en swingend repertoire.

Wilma

Wilma is de violiste van Tutti Frutti en Duo Les Fameuses. Samen met Marjolein speelt zij al jarenlang de mooiste klassieke stukken, walsen, tango's en jazz. Zij voelen elkaar precies aan waardoor elk optreden sfeervol en uniek is.

Foto's

  • Tutti Frutti
  • Tutti Frutti
  • Tutti Frutti

Repertoire

Hier vindt u binnenkort meer informatie over de speellijst van Tutti Frutti. Onze excuses voor het ongemak.

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Tutti Frutti. Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Demo's

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest