Home / Entertainment / Close-up Magic / Ace

ACE

Over de goochelaar...

Van de 23 jaar dat Ace verslaafd is aan goochelen, specialiseert hij zich 17 jaar op close-up magic.

Het close-up goochelen, ook wel tafelgoochelen genoemd, is een interactieve vorm van magie die Ace op hoog niveau beoefend.

Ace biedt u uniek entertainment met kaarten, munten, elastiek en geleende spullen van toeschouwers waarin magie verscholen zit die u nog nooit gezien heeft. Zelfs niet van heel dichtbij.

Door intensieve werkervaring in het buitenland (onder andere in Australië, Spanje, Zweden, Frankrijk en de Verenigde Staten) kan de performance ook in andere talen worden gedaan zonder dat de kwaliteit van het magisch moment verloren gaat.

Al jaren meedraaiend in de top van goochelend Nederland heeft 'new generation magician' Ace voor jong en oud zijn eigen stijl, techniek en hele performance zó ontwikkeld dat het hart geraakt wordt.

Magic is een sociaal bindmiddel en entertainment tijdens onder andere: Bruiloften, bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, presentaties, vergaderingen en gala's.

Magic is puur entertainment tijdens verjaardagen, familie-etentjes, kinderactiviteiten, diplomeringen, openingen, jubilea, thema-avonden, dinner-shows en dergelijke.

Foto's

  • Ace Ace ACE

Inzetbaarheid

Ace komt perfect tot zijn recht als tafelgoochelaar. Hij is een echte entertainer die vooral in kleinere kringen met zijn trucs uw gasten versteld zal doen staan.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest