Home / Entertainment / Close-up Magic / Robin Matrix

ROBIN MATRIX

Over de goochelaar...

Jong, fris en dynamisch is waar Robin Matrix voor staat. Heel veel bedrijven / particulieren hebben Robin al te gast gehad. Hij treedt jaarlijks wel 160 keer op; overal in Nederland maar ook in het verre Japan. Door deze ervaring bent u verzekerd van een topshow op iedere locatie. Robin is prijswinnend goochelaar.

Robin Matrix is op dit moment een van de top-goochelaars op het gebied van zakelijk entertainment in Nederland.

Al sinds zijn 8ste levensjaar houdt Robin zich bezig met goochelen. In het begin ging het natuurlijk om kleine trucs uit een goocheldoos, maar geleidelijk aan werden de trucs groter en zijn prestaties indrukwekkender. Zo heeft Robin mogen optreden in verschillende nationale en internationale tv-shows. Robin is gespecialiseerd in tafelgoochelen en bedrijfspresentaties. Met deze acts verbaast hij het publiek zo'n 160 keer per jaar.

Ook bij goochelcompetities doet Robin het goed. Zo won hij in 2006 de prijs voor de beste Algemeen Goochelaar van Nederland (Nederlands Magische Unie). Naast deze prestigeuze titel heeft Robin ook de grote Belgische vakprijs (Magic Effects Super Cup) al 2 keer op zijn naam geschreven. In 2007 won hij met glans de "Fred Kaps Award" voor beste goochelaar.

In 2005 heeft Robin 3 maanden lang opgetreden op de World Expo in Japan. Voor M&S toerde hij door Belgie, Duitsland en Frankrijk. Al deze ervaringen zorgen ervoor dat hij zich nu met recht internationaal top-goochelaar mag noemen.

Hij vertoont zijn trucs op borrels, bij beurzen en voor bedrijfsfeesten in Nederland en soms ver daarbuiten.

Foto's

  • 80's & 90's unlimited 80's & 90's unlimited

Inzetbaarheid

Robin Matrix is een showman, en kan ieder publiek vermaken. Of dat nu een close-up magic act is die hij aan tafel komt doen, of een goochelshow op een podium voor kinderen, volwassenen of een gemengd publiek.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest