Home / Entertainment / Muzikanten / John Meijer

Gitarist John Meijer

Over de artiest...

John Meijer is een bezield muzikant in hart en nieren. Als gitarist/ zanger is hij jarenlang lid geweest van BZN. De meest succesvolle band van Nederland aller tijden. Tal van gouden platen sieren de studio. Tevens heeft John als bandleider/ muzikant 15 jaar gewerkt met George Baker, Piet Veerman, Annie Schilder, Harry Slinger en tal van anderen. Als componist heeft John Meijer veel filmmuziek gemaakt, alsook diverse liedjes voor bekende en onbekende Nederlandse artiesten.

John heeft een veelzijdig muzikaal verleden, dat begon met de "Fat Eddy Band" met als zangeres Bernadette Kraakman, die later Nederland zou vertegenwoordigen bij het Eurovisie songfestival. Hierna werkte hij lang als zanger/entertainer en begon een opnamestudio. Hierdoor kwam hij in contact met Piet Veerman en Anny Schilder, die hem de Volendamse band Next-One inloodsten. Hiermee begeleidde hij naast Piet en Anny ook George Baker en Jan Smit op de bekende Volendammer avonden, waarmee vijftien jaar lang door Nederland werd getoerd. Met Harry Slinger speelde hij vervolgens met een vernieuwd "Drukwerk" tot er een verzoek kwam van BZN om de plaats in te nemen van de ernstig zieke Dirk van der Horst. Met dit gelouterde muziekgezelschap trad hij op tot het afscheid in Ahoy in 2007. Hierna volgde al snel de vraag of hij een eigen band wilde vormen met 2 andere topmuzikanten. Tot op heden speelt hij met zijn band All The Best op de meest uiteenlopende gelegenheden.

Foto's

  • 80's & 90's unlimited

Repertoire

John Meijer is een allrounder met een sterk talent voor het Nederlandse lied. John kan in veel genres een unieke sfeer neerzetten, waarbij er natuurlijk rekening wordt gehouden met de sfeer van het evenement.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest