Home / Entertainment / Presentatoren / Kevin Brouwer

PRESENTATOR KEVIN BROUWER

Over de presentator...

Zijn veelzijdigheid en avontuurlijke instelling maken van Kevin een waardevolle host voor de meest uiteenlopende evenementen.

Daarnaast is Kevin actief als presentator op televisie. Sinds 2004 werd Kevin gevraagd voor (RTL) programma's als Puzzeltijd, Zestien Miljoen Winnaars, Lijn4 en DVD Toppers. Later was hij te zien op SBS6 met Tele- en CityTrends. Nu is hij op zondagmiddag te zien op RTL5 met LifestyleXperience samen met Anouk van Schie.

Daarnaast is Kevin actief als presentator/DJ op de radio en hij doet dit bij Megastad FM. Daarnaast is hij, sinds de zomer van 2010, wekelijks te horen als showbizzdeskundige in de ochtendshow op de landelijke zender Radio10Gold.

Foto's

  • 80's & 90's unlimited

Inzetbaarheid

Kevin Brouwer is een allrounder, een echte alleskunner. Als ervaren radio & TV presentator is geen klus hem te groot. Of hij nu voor een studio zijn kunsten mag laten zien, of een grote mensenmassa moet toespreken, aan Kevin kun je het overlaten.

Zo presenteert hij bijvoorbeeld de Society Lunch van Tony Tetro en Barbara Plugge, speciale avonden in Holland Casino maar ook game shows, missverkiezingen, talentenjachten, productpresentaties, sponsoracties, en jeugdspektakels.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest