Home / Entertainment / Kinderentertainment / Pesto & Tjesto - Classic

Pesto & Tjesto - Classic

Over de show...

"Wie komt er alle jaren"? We kunnen beter vragen "Wie KOMEN er al jaren?", want ook dit jaar reizen Pesto & Tjesto weer mee met Sint naar Nederland om zoals ieder jaar de show te stelen bij veel scholen, bedrijven en verenigingen. Pesto & Tjesto – Classic is een vrolijke interactieve klassieker waarin de Pieten een uur lang de aanwezige kids en hun ouders vermaken, verblijden en verrassen met spelletjes en muziek met een hoog meedans en meezinggehalte!.

Trippeltrap de voetjes van de vloer om lekker te zingen en swingen met Pesto & Tjesto! En als we even moe zijn van al dat swingen dan kunnen we gelukkig altijd even bijkomen met leuke Sinterklaasspellen, zoals bijvoorbeeld zaklopen met de Zak van Sinterklaas.

Met deze show zijn alle ingrediënten met de schoorsteen in huis gevallen voor een echt topfeestje. Een feestje wat we uiteraard kunnen afsluiten op het hoogtepunt, de entree van Sinterklaas zelf, want die is toch wel erg nieuwsgierig geworden wat hij allemaal gehoord heeft en komt het uiteraard even zelf bewonderen, toch?

De show is helemaal compleet met professioneel geluid, computergestuurde lichtshow, decor, de hipste Sintmuziek, maar uiteraard ook de Classics, leuke Sinterklaasspellen en uiteraard de vrolijkheid en humor van deze twee Pieten. Kortom, een show met heel veel Sinteractie voor jong en oud!

Naast Pesto & Tjesto – Classic zijn de Pieten ook te boeken met Pesto & Tjesto – The Remix

Foto's

  • Pesto & Tjesto Pietendisco

Repertoire

De gezelligste Sint- en dansmuziek komt voorbij!

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest