Home / Drive-in Shows / Kinderdisco's

KINDERDISCO'S

Een feestje voor alle leeftijden!

 

Ocean Entertainment heeft veel ervaring met het uitvoeren van kinderfeesten. Naast het feit dat we Sinterklaas en zijn Pieten ieder jaar een handje mogen helpen met de Pieten Disco, zijn er het hele jaar door diverse bedrijven, scholen en verenigingen die gebruik maken van een kinderdisco van Ocean Entertainment.

Op ieder groot of klein feest kan de Ocean Drive-in Show ingezet worden. Met onze gespecialiseerde mensen voor kindershows weet u zeker dat de kids helemaal uit hun dak kunnen gaan!

TIJDENS DE AVOND

De DJ zal naast het draaien van de actuele kidshits en lekkere dansnummers de boel lekker opzwepen met veel presentatie en interactie. Humor, muziek en dansen zijn de ingrediënten voor het perfecte kinderfeest!

Er zullen een aantal dansjes gedanst worden met de kinderen en er kunnen ook spelletjes gespeeld worden. Ocean Entertainment kan voor eventuele te winnen prijsjes zorgen.

Tijdens de show wordt rekening gehouden met het geluidsvolume en is er natuurlijk ook een vrolijke lichtshow om het allemaal compleet te maken.

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Om het feest helemaal compleet te maken is het ook mogelijk om goochelaar Ace bij te boeken. De goochelaar zal de kinderen versteld doen staan met diverse verdwijningen en verschijningen. Kleine en grote trucs zullen de kinderen van de ene verbazing in de andere doen overgaan. De show is in combinatie met goochelaar Ace aangepast, zodat het allemaal geen rommelige bedoeling wordt.

Diverse varianten op de show zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld van een Quizshow, een playback-, karaoke- of soundmixshow.

Ook is het mogelijk om extra licht en/of geluid bij te boeken om het allemaal nog spectaculairder te maken.

Klik hier voor een overzicht van de veelgevraagde extra opties.


Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest