Home / Entertainment / Muzikanten / Local Hero

Saxofonist Local Hero

Over de artiest...

Als jonge jongen begon hij als ieder andere geboren artiest: improviseren en meespelen met de grotere jazzartiesten die je op de radio hoorde. Zijn passie voor de sax is onverminderd, na lang solo met de radio meegespeeld te hebben mocht hij op verschillende feesten meespelen in bands en met DJ's. Sindsdien heeft hij met verschillende bekende DJ's als Erick E, Roog, Fedde Le Grand en op vele festivals.

Met Local Hero als saxofonist op uw feest zorgt u voor nog meer sfeer en interactie, door in te laten spelen op de diskjockey en zijn plaatjes. Door de vele ervaringen door de jaren heen is hij inzetbaar op alle soorten feesten en in allerlei stijlen.

Tijdens uw diner of in de vooravond zorgt hij voor jazzy achtergrondmuziekje, hij zal uw openingsdans een unieke en sfeervolle twist geven en meeswingen op het hoogtepunt van het feest, en tussen de mensen rondlopen voor extra interactie met het publiek. Zo zullen de mensen het nog lang over uw unieke feest hebben!

Foto's

  • 80's & 90's unlimited

Repertoire

Local Hero speelt in veel stijlen mee, en weet bijna ieder genre naar een hoger niveau te tillen met zijn sax. Van soul tot house en van jazz tot disco, Local Hero brengt de sfeer erin!

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest