Home / Roadshows / Pesto & Tjesto - The Remix

PESTO & TJESTO - The Remix

Dé pietendisco in een nieuw jasje...
Pesto & Tjesto!

Al jarenlang kijken de discopieten Pesto & Tjesto ieder jaar weer uit naar de reis naar Nederland, want dan is het weer SHOWTIME! En dit keer zijn ze er niet alleen met de Pesto & Tjesto – Classic show, maar vanaf dit jaar ook nog eens met een hele nieuwe show, Pesto & Tjesto - The Remix. En in de Remix wordt de vrolijke december hutspot van muzikale pepernoten nog eens goed door elkaar gehusseld.

Om te beginnen kunnen de Pieten echte Pietenbaretten en -kragen uitdelen (tegen meerprijs door ons voor u geregeld)… Een golvende zaal vol MINI PIETJES is het resultaat!!!

Vanaf het moment dat Pesto & Tjesto de zaal betreden is het een groot non-stop feest tot het grote moment dat de Sint binnen komt. Drie kwartier lang worden de aanwezige kids en pappa's en mamma's actief meegenomen in een vrolijke muzikale reis. Een reis met mega hippe Sinterklaasliedjes in een modern jasje en natuurlijk de bekende Sintklassiekers.

We mogen van Pesto & Tjesto nog niet alles verklappen, maar het zou zomaar kunnen dat we via de Spaanse limbo met de staf van Sinterklaas, een Reuzen Pietenpolonaise en misschien nog even een leuk spel tussendoor om even op adem te komen uiteindelijk zullen belanden bij dat ene liedje waar het vandaag eigenlijk allemaal om draait: Sinterklaasje kom maar binnen! Want de Sint komt toch wel even binnen??? En als de Sint het echt te druk heeft vandaag zou u natuurlijk altijd even vooraf kunnen schrijven naar Pesto & Tjesto of zij anders even een handje kunnen helpen met de kadootjes.

 

BOEKINGEN PESTO & TJESTO - THE REMIX

Deze show voeren wij uitsluitend uit in opdracht van Alles Kids, boek deze show nu bij:


Alles Kids Tel : 035-5261628 E-mail: info@alleskids.nl
Gemeenlandslaan 21 Fax: 035-5267251 Internet: www.alleskids.nl
1276 AT Huizen  Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest