Home / Entertainment / Muzikanten / Rens de Ronde

Pianist Rens de Ronde

Over de artiest...

Rens De Ronde speelt voornamelijk lekker in het gehoor liggende jazzy sfeervolle achtergrondmuziek.

Als de gelegenheid zich voordoet zal Rens inspelen op menig melige meezinger van bijvoorbeeld André Hazes tot Ketelbinkie en weer terug. Ook is hij inzetbaar voor het begeleiden van liedjes , voordrachten, sketches.

Rens zal zich altijd aanpassen aan de gelegenheid. Voor recepties zal hij gewoon op de achtergrond blijven en op een prettig volume sfeer maken. Als er lekker geswingd mag worden gaan alle remmen bij hem los en speelt hij fijn in op het publiek.

Met Rens kunt u alle kanten op. Zo kunt u Rens boeken als pianist of als pianist die ook mee zal zingen. Ook kunt u Rens de pianopartijen laten verzorgen voor een andere zanger of zangeres, of een combinatie met bijvoorbeeld een saxofonist.

Indien er geen piano aanwezig is wordt gebruik gemaakt van een goede digitale piano.

Foto's

  • 80's & 90's unlimited

Repertoire

Rens speelt in verschillende genres. Bijvoorbeeld de jazzy 'easy listening' evergreens, swingende herkenbare jazz-standards, american songbook, soft popsongs, bossa's, chansons.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest