Home / Roadshows / Silent Disco

SILENT DISCO

Gezellig en bruisend, maar toch lekker rustig op zijn tijd
Silent Disco

Een Silent Disco biedt het plezier van een gezellig en bruisend feest, en het gemak van het rustig met elkaar kunnen praten.

Als je zin hebt om even helemaal uit je dak te gaan kun je je draadloze hoofdtelefoon opzetten en lekker dansen en meezingen met de DJ. of de band, maar als je een drankje wil bestellen of gewoon lekker met elkaar praten, zet je de draadloze hoofdtelefoon af en is er niets dan rust!


WAT IS EEN SILENT DISCO?

Silent Disco is al enige tijd een concept in Nederland, echter kennen veel mensen het nog niet. Met één zender en zoveel hoofdtelefoons als u nodig hebt kunt u overal een feest organiseren! U hoeft niet langer rekening te houden met geluidsoverlast, of bang te zijn voor gehoorbeschadiging want de draadloze hoofdtelefoons zijn begrensd tot een acceptabel volume.

HOE SILENT IS SILENT?

Echt stil zal het nooit worden want als je je draadloze hoofdtelefoon afzet, zul je de mensen met hoofdtelefoon horen zingen, schreeuwen en dansen op het geluid van de DJ of van een band, en geef ze eens ongelijk! De Silent Disco kan namelijk in verschillende concepten worden gebruikt.

DE MUZIEK

Zowel een DJ als een band kan voor de muziek zorgen, maar ook allebei! Mensen kunnen dan via één druk op de knop van de draadloze hoofdtelefoon kiezen voor de DJ of de band. Natuurlijk kunt u ook 2 DJ's kiezen die in verschillende stijlen draaien. Bijvoorbeeld een DJ voor Dance Classics en een DJ voor Après-ski. Onze DJ's zijn allround zodat zij op al uw wensen kunnen inspelen en zullen altijd openstaan voor verzoekjes. Ook kunnen wij op basis van uw voorkeuren een passende band uit ons bestand voor u uitzoeken. Van tevoren zullen wij de invulling van de Silent Disco met u doornemen om deze volledig op uw wensen af te stemmen. Zo kunnen wij inspelen op uw wensen, en op locatie het publiek aanvoelen om voor iedereen een topfeest neer te zetten!
Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest