Home / Contact / Vacatures
Map
Vacatures

Hier leest u de openstaande vacatures binnen Ocean Entertainment

We zoeken....

Voor versterking binnen ons team zijn wij nog op zoek naar:

Allound DJ

Voor deze functie is 'de liefde voor muziek' heel belangrijk! Naast het draaien kun je ook presenteren. Je vind het niet erg om tot diep in de nacht en tijdens de weekenden te werken.

Verder is het een pré wanneer je over je eigen muziek beschikt, ervaring hebt met mixen, ervaring hebt met diverse licht- en geluidsapparatuur en in het bezit bent van een rijbewijs (B).

Je doet het wel voor je plezier (en uiteraard een vergoeding), maar degenen die rijk willen worden met 'plaatjes draaien', kunnen beter in de horeca solliciteren

Interesse?

Stuur dan een e-mail met daarin je cv en je motivatie t.a.v. Addie van den Berg, of neem voor informatie telefonisch contact op met 010-4602547.

Roadies/Lightjockey (t.b.v. drive-in shows en rental)

Voor deze functie kom je in aanmerking als je wilt leren om licht en geluid aan te sluiten, problemen op te lossen en wilt leren hoe je een lichtshow bestuurd.

Naast deze werkzaamheden krijg je de mogelijkheid om te leren presenteren en draaien.

Je vind het niet erg om tot diep in de nacht en tijdens de weekenden te werken.
Een pré is wanneer je ervaring hebt met diverse licht- en geluidsapparatuur en in het bezit bent van een rijbewijs.

Interesse?

Stuur dan een e-mail met daarin je cv en je motivatie t.a.v. Addie van den Berg, of neem voor informatie telefonisch contact op met 010-4602547.

Open sollicitie

Wij adviseren u geen open sollicitaties te sturen omdat deze niet in behandeling genomen worden. Houdt deze pagina in de gaten voor eventuele openstaande vacatures.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest