Home / Drive-in Shows / Verjaardagsfeesten

VERJAARDAGSFEESTEN

Een verjaardag moet gevierd worden!

 

Of het nu de verjaardag van uzelf of van iemand anders is, met de Ocean Drive-in Show maakt u er een echt verjaardagsFEEST van!

Voor een Sarah of Abraham of voor een 18-jarige verjaardag. Voor ieder verjaardagsfeest zijn de discjockeys van Ocean Entertainment te porren!

SURPRISE?

Misschien is het feest geheim voor de jarige. 
Als het feest een verrassing moet zijn, hebben wij daar de mogelijkheden voor. Als u ons van te voren aangeeft dat u niet wilt dat de jarige iets te weten komt van uw plannen, houden we daar rekening mee. Voorwaarde is dat u dat vanaf het begin duidelijk aan ons meldt.

U ontvangt dan géén post of telefoon thuis.
We maken samen met u duidelijke afspraken hoe we u wél kunnen bereiken, en waar wel post heen gestuurd kan worden als dat nodig is. Post ontvangt u dan ook in een handgeschreven envelop zonder logo's.

ABRAHAM EN SARAH

Binnen een groot feest met de herkenbare hits van toen en nu. Buiten (of als de locatie het toelaat binnen) een opblaasbare Abraham of Sarah van 2,50m hoog! Zo weet iedereen dat er een 50-jarige bij is en dat dat best gevierd mag worden!

KINDERVERJAARDAGEN

Voor kinderen is een verjaardag een hele belangrijke dag. En wat is er nu leuker om tijdens deze dag een kinderdisco te organiseren? Alle grote hits uit de Top 40, dansjes, spelletjes en heel veel lol! En dat allemaal met een echte disco. Naast de goede muziek maken mooie disco lichten en een rookmachine het feest compleet!

VOORAFGAAND

We hechten zeer veel waarde aan goede communicatie voorafgaand aan een feest. In een gesprek vooraf bepalen we precies wat uw wensen zijn.

Met deze informatie kunnen we uw feest goed voorbereiden en er voor zorgen dat het perfect aansluit op uw verwachtingen, als het even kan zorgen we ervoor dat het zelfs nog iets beter is. 

TIJDENS DE AVOND

Tijdens de avond zullen onze ervaren discjockeys u een echt feest laten beleven.

Van de rustige achtergrondmuziek aan het begin tot aan het knallende einde zal onze allround discjockey, zonder pauze, verschillende muziek soorten de revue kunnen laten passeren. 
Uiteraard wordt hierbij veel rekening gehouden met de doorgesproken wensen. Verzoeknummers zijn ook altijd welkom.

Waar nodig is zal de discjockey aankondigingen doen van bijvoorbeeld acts of toespraken. 

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Een goede aanvulling met een van onze artiesten behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben wij de juiste apparatuur in huis. Wij kunnen u helpen aan de meest uiteenlopende artiesten.

Een andere goede aanvulling is onze goochelaar Ace. Met close-up magie zal hij u en uw gasten keer op keer verbazen.

Ook is het mogelijk bijvoorbeeld een grote bellenblaasmachine of extra licht en/of geluid bij te huren.

Klik hier voor een overzicht van de veelgevraagde extra opties. Prijzen van de extra mogelijkheden worden ook vermeld in onze offerte.
Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest