Home / Drive-in Shows / Voordelen Ocean Drive-in Show

DE VOORDELEN VAN EEN OCEAN DRIVE-IN SHOW

Mocht het onverhoopt gebeuren dat de DJ ziek wordt, zorgen we altijd voor goede vervanging voor deze DJ. U zult geen last hebben van de switch, omdat alle gemaakte afspraken via ons kantoor lopen.– Altijd vervanging bij ziekte (1/15)


Onze muziekcollectie wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste muziek. We hebben alle meest gangbare hits uit de hitparades. Ook nummers die de hitparades niet halen, maar wel erg populair of goed zijn worden toegevoegd aan de muziekcollectie.– Zeer uitgebreide muziekcollectie (2/15)

Gemaakte afspraken zijn er niet voor niets. Onze DJ's houden zich aan de afgesproken muziekvoorkeur, geluidsvolumes en overige wensen.– Afspraak is afspraak! (3/15)

We verzorgen ongeveer 500 opdrachten per jaar met een ervaren team DJ's. De DJ's hebben veel ervaring op het draaien van allround feesten en zijn opgeleid om de dansvloer te 'lezen'.– Ervaren en professioneel (4/15)


Wat mogen we wel en niet draaien? Wel of geen speeches tijdens de avond? Speciale wensen? U bepaalt vooraf wat er wel en niet mag gebeuren op uw feest en de DJ zal zich hier ook aan houden.– Veel eigen inspraak in uw feest (5/15)

Zowel voor als na het boeken bent u van harte welkom op ons kantoor om uw wensen en voorkeuren door te spreken. Daarnaast kunt u kennis kunt maken met onze medewerkers en kunnen we de apparatuur en services laten zien.– Persoonlijke afspraken op ons kantoor (6/15)

Naast onze ruime kantoortijden zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor problemen en support. Buiten kantooruren wordt de telefoon doorgeschakeld naar onze storingsdienst. Op deze manier kunnen eventuele problemen altijd direct opgelost worden.– Altijd bereikbaar (7/15)

Alle licht- en geluidsapparatuur en de effectmachines zijn van gerenommeerde A-merken. De apparatuur wordt goed onderhouden en tijdig vervangen. Hierdoor hebben wij nog nooit uitval gehad.– Uitsluitend professionele apparatuur (8/15)

U kunt kiezen uit 7 opstellingen van de show.
Daarnaast heeft u nog keuze uit tientallen extra's om de show echt persoonlijk te maken.– Ruime keuze aan opstellingen en extra's (9/15)


We rekenen u niet voor dingen die u niet nodig hebt. We houden de concurrentie scherp in de gaten en we houden onze uitvoeringskosten zo laag mogelijk. We hebben voertuigen en apparatuur in eigen beheer, waardoor dit geen extra kosten meebrengt. Dit alles bij elkaar stelt ons in staat u ten alle tijden de laagst mogelijke prijs aan te bieden.– Scherpe tarieven (10/15)

De combinatie van een DJ met een zanger, muzikant of entertainer heeft zich keer op keer bewezen als doorslaand succes. U kunt de drive-in show combineren met een live optreden naar keuze. – Aanvullend entertainment mogelijk (11/15)Bij veel concurrentie komt er alleen een DJ en knippert het licht de hele avond willekeurig. Bij een Ocean Drive-in Show komt er een lightjockey mee, zodat de lichtshow perfect aansluit op de muziek– Een lightjockey verzorgt de lichtshow (12/15)De Ocean Drive-in Show is een flexibele disco. Door een modulair systeem is de show aan te passen aan iedere locatie. Zelfs in de kleinste ruimtes kunnen wij een show plaatsen. Ook moeilijk toegankelijke feestzalen behoren tot de mogelijkheden.– Shows op iedere locatie mogelijk (13/15)

Voor drive-in shows hoeft u geen boekingskosten te betalen. U hoeft ook geen aanbetaling te doen. – Geen boekingskosten en aanbetalingen (14/15)

Wij kunnen een datum voor u reserveren, zodat u meer tijd heeft om na te denken. Dit kost u niets, verplicht tot niets, maar u heeft wel de garantie dat de show beschikbaar is wanneer u heeft besloten dat u wilt boeken.– Gratis vrijblijvende optie plaatsen (15/15)

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest