Home / Entertainment / Zangers / 80's & 90's Unlimited

Zanger 80's & 90's unlimited

Over de zanger...

In een 30-minuten live show geeft Alain een performance van ware klasse! Met zijn kwaliteit in het bespelen van zijn publiek geeft Alain aan zijn optreden een gezellig en sfeerverhogend gevoel. “Let Me Entertain You” is het motto en dat gebeurt ook. En hoe!

Met een spetterende show zorgt hij voor een dansende menigte en zweept hij het publiek op met zijn feestelijke herkenbare hits uit de jaren ’80 & ’90!
Zijn enthousiasme, zijn perfecte stem, zijn showoutfit en het vermogen om iedereen te vermaken geeft een onvergetelijke show van formaat.

Alain's 80's & 90's Unlimited

In deze spetterende act 'down memory lane' neemt Alain u mee naar de goede oude tijd van de jaren '80 en '90. 

Als zanger is Alain onder andere bekend van de bruisende boyband B*E*D. Met deze band brak hij nationaal door met de hit Welles (Verliefd Geweest), en trad in die formatie op van 1995 tot 1999. Daarna is Alain nog dicht bij een plaats in de finale van het Nationaal Songfestival geweest.

De presentator Alain is bekend van Skala TV op SBS6, en ook Veronica en Radio 10 hebben gebruik gemaakt van zijn diensten als getalenteerd presentator.

Tegenwoordig is Alain een allround zanger die als entertainer verschillende acts voor u kan doen. Hij heeft een succesvolle Michael Dublé-act, een romantische Wedding Singer show, de Party Crasher feestshow en daar eindigt het niet bij. Alain is dé kameleon in entertainmentland.

Foto's

  • 80's & 90's unlimited

Repertoire

Frankie Goes To Hollywood Phil Collins
Wham  

En nog vele anderen!

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Alain's 80's & 90's Unlimited.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest