Home / Entertainment / Zangers / Belviz

Zanger Belviz

Over de zanger...

Belviz is een te gekke parodie op 'The King Of Rock & Roll': Elvis Presley!
We gaan terug in de tijd met de hits van weleer op een superkomische manier gebracht. Waar Belviz komt staat de tent binnen enkele minuten op zijn kop! Voor de dames die het niet droog houden deelt Belviz wat graag zijn sjaaltjes uit.


In de show haalt Belviz nog een aantal andere onbegrijpelijk sterke stunts uit, waarbij het aanwezige publiek wel heel sterk in de schoenen moet staan om niet huilend van het lachen over grond te moeten gaan rollen. Na de 30 minuten durende show laat Belviz zijn publiek dan ook vol van plezier achter en hebben de gasten weer wat om over na te praten. De show is overal makkelijk in te passen in zowel grote als kleine gezelschappen.Belviz

In het jaar 1935, op 8 januari wordt in een bijzonder talent geboren. Deze geboren artiest stapt onze wereld binnen om deze zo snel mogelijk op zijn kop te zetten! Met zijn swingende optredens en futuristische kostuums verovert hij de hele wereld.

Met hits als Suspicious Minds, Devil in Disguise, Hound Dog, Blue Suède Shoes en Jailhouse Rock heeft deze artiest alle records gebroken en is hij wereldwijd beroemd.

Met het overlijden van Elvis werd gelukkig een waardig opvolger met een flinke overdosis zelfspot geboren. Belviz creëert een spetterend en swingend eerbetoon aan 'The King' en doet dat met veel enthousiasme en humor!

 

Foto's

  • Belviz

Repertoire

Belviz Hits!

Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

 

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest