Home / Entertainment / Zangers / Zanger Bop

Zanger Bop

Over de zanger...

De heerlijke Swing en de tijdloze de jazz standaards van de beroemde 'crooners' uit de vorige eeuw vervelen nooit en zullen altijd weer een nieuw publiek voor zich winnen.

Bop is helemaal verslingerd aan dit genre. Wars van imitaties brengt hij, op eigen wijze, een muzikale ode aan onder andere Ol' Blue Eyes, Nat King Cole, Harry Connick jr, Dean Martin en Sammy Davis jr. Gelukkig groeit de belangstelling nog steeds voor deze populaire muziekstijl en heeft zelfs de jonge generatie de 'Big Band muziek' ontdekt.

Bop neemt u mee terug naar de tijd van de rokerige nachtclubs met hun swingende dansavonden, op de muziek van Big Bands. Om logistieke en budgettaire redenen is de bigband in een 'doosje' te doen, maar dit doet geen afbreuk aan de sfeer.

Bop, voor een sfeervol en swingend intermezzo.

Bop

Opgegroeid in een gezin waar swing en jazz een levenswijze was, begon Bop al vroeg geïntrigeerd te raken door muziek, en vooral de serieuzere jazz en de gezellige swingmuziek.

Bop mocht op school al schitteren in musicals en trad op waar hij maar kon. Hij deed veel ervaring op als solo zanger en heeft ook veel werk gedaan in bands en als duo!

Rasartiest Bop heeft veel verschillende stijlen ontwikkeld en heeft door zijn passie voor jazz en swing deze genres door en door bestudeerd en kan hij een spetterend optreden neerzetten voor de echte liefhebber!

Ook de Nederpop en de Hollandse feesthits mogen niet in zijn repertoire ontbreken en met een dosis Rock & Roll en Big Band klappers kan Bop ieder feest op zijn kop zetten!

Foto's

  • Bop

Repertoire

Ol' Blue Eyes Nat King Cole
Harry Connick jr. Dean Martin
Sammy Davis jr. Big Band
Hollandse meezingers Jazz
Licht Klassiek Musical
Nederlandse luisterliedjes Rock & Roll

En vele anderen!

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Bop.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest