Home / Entertainment / Zangeressen / Disco Diva

Zangeres Disco Diva

Over de zangeres...

Als geboren Amsterdamse blijkt al snel dat Sonya erg muzikaal is. Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben in Amerika en door heel Europa heen heeft opgetreden is Sonya terug in Nederland en heeft ze van haar passie een missie gemaakt: Disco met een Divasausje naar Nederland brengen!

Met hulp van verschillende bekende producers en haar ervaring met de topartiesten uit de discoscène heeft ze een verpletterende en swingende show in elkaar gezet waarbij niet dansen geen optie is! In alle grote discotheken is de Disco Diva een graag geziene artiest en weet ze overal de show te stelen.

Disco Diva

Geboren en getogen in Amsterdam groeit Sonya op in een zeer muzikaal gezin. Ze pingelt wat op de piano en al snel blijkt dat zij veel zangtalent heeft. Op jonge leeftijd vertrekt ze naar Amerika, alwaar ze bij toeval de zanger van Shalamar ontmoet. Van hem leert ze de fijne kneepjes van het vak en zij toert al gauw als backing vocalise met deze discoformatie rond. De wereld van de Showbizz ligt aan haar voeten. Ze maakt kennis met mensen als ‘superfreak’ Rick James, Lionel Richie, James Taylor van Kool & The Gang, Maurice White van Earth Wind & Fire, Jody Watley en Jermaine Stewart. Met een aantal mensen van dit gezelschap werkt ze nauw samen als sessiezangeres en songwriter. 

Eenmaal terug in Europa is zij een veelgevraagde achtergrondzangeres voor artiesten als Boney M, the Gibson Brothers, de Heverband en nog vele anderen. Sonya heeft twee prachtige Italiaanstalige albums op haar naam staan en zij is regelmatig in de studio’s werkzaam als sessiezangeres. In 1998 treedt zij als leadzangeres toe tot de Dance formatie “The Sunclub”. Met hun tophit “Fiesta” toert ze de hele wereld over. Na twee jaar besluit ze solo te gaan om de muziek te kunnen maken waar ze zo van houdt: Disco! Samen met producer Typar, bekend van de Sunclub en  Jody Bernal, creëert ze trendy disco....oftewel: Disco Diva! 

Disco Diva is in de meest trendy clubs een graag geziene artieste, maar nu kan men daarbuiten ook genieten van een spetterend optreden. Voor iedere gelegenheid heeft zij passende songs en haar verschijning is altijd weer uiterst verrassend. Met Sonya haalt u een ware Disco Diva in huis!

Foto's

  • Disco Diva

Repertoire

Crying at the dicotheque Disco Inferno
It’s raining men La vie en rose
Groove is in the heart Once upon a time
Relight my fire Ring my bell
Weekend 90’s remixed
Teardrops Last dance

En vele anderen!

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Disco Diva.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest