Home / Entertainment / Zangeressen / Drieelle

Zangeres Drieëlle

Over de zangeres...

Drieëlle is een spontane en gezellige zangeres die in iedere gelegenheid past. Ze kan zich heel snel aanpassen aan het publiek en haar repertoire leent zich daar uitstekend voor. Ze heeft in de loop der jaren verschillende soorten optredens gedaan en Drieëlle is nu een echte allrounder te noemen.

Door mee te doen aan een show op Tv besluit ze om een echte Madonna Show op te zetten en wordt hiermee door heel Nederland bekend. In voorgaande bands en formaties leert ze de fijne kneepjes van het Disco en Rock & Roll vak kennen. Maar ook de Top 40 en de Hollandse Hits ontbreken niet en zo kan Drieëlle voor ieder wat wils zingen.

Inmiddels is Drieëlle een ervaren zangeres en presentatrice die op zowel kleine als op grote evenementen te plaatsen is. Door haar flexibiliteit kan ze niet alleen voor een groot of klein publiek spelen maar ook voor een gevarieerd publiek met verschillende muziekvoorkeuren.


Drieëlle

Drieëlle is opgegroeid te Almelo. Op 9-jarige leeftijd klimt zij voor het eerst op het podium, tijdens een mini playbackshow kruipt Drieëlle in de huid van “Madonna” en neemt dankbaar de eerste prijs mee naar huis. Dit optreden maakt alles duidelijk: Zingen is haar passie. 

Vanaf 1996 ontwikkeld Drieëlle zich tot veelgevraagd allround zangeres en naast haar solo optredens doet ze ervaring op in verscheidene bands en komt zodoende in aanraking met ieder denkbaar muziekgenre. Ze komt al snel bekend te staan om haar grote inlevingsvermogen, waarmee 3L ieder nummer van de juiste sfeer weet te voorzien. 
Insiders noemen haar ook wel “De Kameleon”. Naast band optredens wordt ze gevraagd voor freelance studiowerk en het presenteren van kleine alsmede grote evenementen. 

Medio 2005 is ze de leadzangeres van de band Next One van Drukwerk en neemt tijdens optredens met Next One de backingvocalen voor haar rekening van onder andere Harry Slinger, Annie Schilder en George Baker. Hetzelfde jaar is Drieëlle als kandidaat te zien in de nieuwe Talpa tv-show “In de huid van..”. Het optreden verloopt door een ietwat hoge trap (hoogtevrees) wat stroef echter heeft dit optreden tot positief gevolg gehad dat Drieëlle besluit naast haar solo optredens vaker “In de huid van” te willen kruipen van haar idool “Madonna”. 

Nu begin 2008 heeft Drieëlle naast haar solo allround optredens bekendheid gekregen via de Madonna Sound & Look a like show en haar back to the 70’s show als “Triple-D”. Ze blijft zichzelf vernieuwen en dat maakt haar nu net ietsje anders…

Foto's

  • Drieëlle

Repertoire

Dance Classics Disco
Italiaanstalig Madonna Show (op verzoek verkrijgbaar)
Nederlandstalig Seventees

En vele anderen!

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Drieëlle.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest