Home / Entertainment / Zangeressen / Willeke D'Estell

Zangeres Willeke D'Estell

Over de zangeres...

Willeke heeft in haar carrière vele prijzen en talentenjachten gewonnen. Na verschillende Tv-optredens besloot Willeke zich volledig toe te leggen op het zingen en haar carrière als zangeres. Zowel solo als in duo en als leadzangeres van een band heeft Willeke optredens verzorgd door heel Nederland en is ze een echte allrounder geworden. Ook bracht Willeke een aantal goede Cd's en singles uit die al snel een succes bleken.

Singles als 'Jaime', 'No Regrets' en 'Dancing Queen' werden door het hele land bekend en zo bleef Willeke zich ontwikkelen, niet alleen als zangeres, maar ook als entertainer. Ze weet altijd iets extra's mee te nemen om het publiek aan te steken met haar enthousiasme en professionaliteit.

Willeke D'Estell

Willeke D'Estell, een dynamische zangeres en presentatrice uit Haarlem die in de loop der jaren een goede reputatie heeft opgebouwd. 

Begin jaren negentig werd Willeke winnares van het destijds zeer goed scorende Veronica televisie programma "Veronica's Sterrenjacht". Willeke werd uiteindelijk finalist en is door vak- en publieksjury gekozen. Dit resulteerde in diverse radio en tv optredens en een prachtige TV-Special in Singapore. 
Ook presenteerde ze jarenlang in het land de "Nationale Postcode Loterijshow'. 

Willeke heeft de afgelopen jaren diverse singles en Cd's gemaakt, is nog steeds te zien en te horen in het land en heeft een eigen seniorenprogramma waarmee ze met veel succes door Nederland en België toert en presenteert. 

Willeke zit al weer ruim 25 jaar in het artiestenvak.

Foto's

  • Willeke D'Estell

Repertoire

Dance Classics Disco
Feestmuziek Levensliederen
Nederlandstalig Pop
Rock & Roll  

En vele anderen! 

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Willeke D'Estell.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest