Home / Entertainment / Zangers / Gerald

Zanger Gerald

Over de zanger...

Als zanger van de voormalige boyband B.E.D. brak Gerald nationaal door. Verschillende hits als 'Welles (Verliefd Geweest)' en 'We Gaan Er Voor' zorgden er voor dat heel Nederland kennis maakte met Gerald en zijn boyband-collega's. Inmiddels is hij al jaren actief als solo zanger op allerlei feesten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, huwelijksfeest of een festival, Gerald weet met zijn brede repertoire, energieke presentatie en natuurlijk zijn overtuigende zangkwaliteit altijd een feest van te maken! Zowel in Nederland als in het buitenland weet hij een unieke sfeer neer te zetten.

Gerald

Al sinds 1996 is Gerald een nationaal bekende artiest. Oprichters Rob & Ferdi Bolland vroegen hem als zanger voor Boyband B.E.D. en scoorde jarenlang met verschillende hits. Samen met zijn collega's Alain en Ricardo toerde hij door heel Nederland om in de discotheken, feesttenten en partycentra het dak eraf te zingen. Zelfs op de t.v. en de radio mochten zij regelmatig aanschuiven bij Paul de Leeuw, Telekids, Koffietijd en Nederland Muziekland. 

Ook na zijn boyband-jaren heeft Gerald niet stilgezeten. In Nederland is hij inmiddels een ervaren feestzanger die wekelijks op het podium staat om huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten en de gezelligste feestzalen op zijn kop te zetten. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld op diverse genres om een overtuigende en spetterende act neer te zetten. Dat dit gelukt is, wordt keer op keer bewezen omdat Gerald een veelgevraagde artiest is in Nederland maar ook op de populaire wintersport- en zomerbestemmingen.

Foto's

  • All The Best

Repertoire

Gerald zing erg allround, van de disco hits van de jaren 70/80 tot aan de hedendaagse hits. Een greep uit het repertoire:

Bløf Marco Borsato
Jan Smit André Hazes
Wolter Kroes Jeroen van der Boom
Guus Meeuwis Robbie Williams
Jamie Cullum Michael Bublé
Elton John   

En vele anderen!

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Zanger Gerald.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest