Home / Entertainment / Zangers / Johnny Valentino

Zanger Johnny Valentino

Over de zanger...

Johnny Valentino is een echte Hollander! Als zanger van het Nederlandse lied heeft hij zijn sporen in de industrie verdiend. Na jaren van buitenlandse acts is hij weer helemaal terug! Johnny heeft een eigen repertoire van Nederlandstalige liedjes, die soms vanuit het Engels vertaald zijn waardoor het toch heerlijk herkenbaar blijft.

Johnny is voor ieder feest te boeken en heeft al veel ervaring met bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en ook seniorenfeesten. Voor de seniorenfeesten trekt Johnny een blik nostalgie open met de beste levensliederen en gouwe ouwe hits om iedereen mee terug te nemen naar die mooie tijden van vroeger.

Johnny Valentino

Na jarenlang op de buitenlandse podia de mensen vermaakt te hebben begon hij zich een beetje te vervelen (of waren het de vele schuldeisers?) en omdat Johnny bovendien verkering kreeg met een blonde Indische schone was voor hem nu toch de tijd aangebroken om weer naar zijn geliefde Nederland te verhuizen waar hij eindelijk zijn 9 kinderen en 5 ex vrouwen weer kon zien. 

Omdat Johnny jarenlang in Las Vegas bij elk hotel als portier/bordenwasser gewerkt had weet hij als geen ander hoe het is om tussen de glitter en glamour te vertoeven.
Met die ervaring heeft hij, nadat hij in Las Vegas diverse talentenshows gewonnen had, zelf een naaimachine gekocht en geweldige showkostuums gemaakt. En natuurlijk vele platen opgenomen. 

Zijn Engelse versie van Oh Mona en Is je moeder niet thuis waren grote hits in het verre Amerika en in plaats als portier stond hij nu in de hotels als "De zanger/entertainer From Rotterdam".

Foto's

  • Johnny Valentino

Repertoire

Oh Mona Leve De Vrijheid
Is je moeder niet thuis  

Johnny Valentino speelt voornamelijk uit eigen repertoire, en bekende Engelse liedjes vertaald naar het Nederlands.
 

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Johnny Valentino.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest