Home / Entertainment / Zangers / Martin Eden

Zanger Martin Eden

Over de zanger...

Met een ruime ervaring en een Country Award op zak een artiest met een allround repertoire.
Had in de 1988 een nummer 1 hit in de Nederlandstalig top 20 en ook zijn 70'er jaren repertoire is een echt feest samen met de Ocean Drive-in Show.

Dat hij op Country gebied een van de beste is blijkt uit het feit dat hij hiervoor een Nederlandse Country Award heeft gewonnen en dat is, als je hem hebt gehoord, ook meer dan terecht.

Een oude rot in het vak die een graag geziene artiest op menig feestje is.

Martin Eden

De in Vlaardingen geboren en nog steeds wonende zanger maakte zijn platendebuut op 15-jarige leeftijd met een Nederlandstalig nummer.
Gevolgd door een kerst E.P. met de toen populaire Shepherds. 

Zijn TV debuut was in het programma “Fan Fan” van de N.C.R.V. met een Engelstalige single. 

Na zijn diensttijd zette hij zijn zangcarrière voort als leadzanger in diverse bands en zong reclamespots in voor radio en TV.

In 1987 werd hij benaderd door Pierre Kartner met de vraag of hij een Nederlandstalig nummer wilde opnemen, dit resulteerde in een platencontract waarbij het hitnummer “Donder, donder nu maar op!” op nummer 1 stond in de Nederlandstalige top 20. Door dit succes volgde er diverse Tv-optredens in onder andere Nederland Muziekland en vele live optredens in radio programma’s.

Foto's

  • Martin Eden

Repertoire

60's 70's
80's Disco
Dance Classics Rock & Roll
Nederlandstalig Country
Foxtrot  

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Martin Eden.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest