Home / Entertainment / Zangers / Michael Dublé

Zanger Michael Dublé

Over de zanger...

De sfeervolle en soulvolle muziek van Michael Bublé is een hedendaagse stijlvolle en hippe bigband/jazzy sound, welke mateloos populair is. Met hits als 'Home' en 'Everything' wist Michael Bublé met de Frank Sinatra-achtige sound maar met de hedendaagse popstijl en brutale optreden, zijn doorbraak te maken.

Alain is 'Michael Dublé',de Nederlandse vertolking van deze herkenbare sound en soulvolle stem. Met zijn sfeervolle optreden met de hits van Bublé en andere grote wereldhits in een bigband jasje, geeft deze dublicaat zanger, ofwel 'Dublé', een optreden vol verrassingen. Deze act, welke afgewisseld wordt met snelle en wat rustige hits is uitermate geschikt voor exclusieve en chique momenten op uw feest.

Tevens geeft Michael Dublé de juiste ambiance voor een intieme sfeer op een receptie of diner, maar hij kan ook een swingende bigbandsound neerzetten voor een spetterend feest.

Michael Dublé

Alain is Michael Dublé, de Nederlandse vertolking van Michael Bublé. Alain is actief als zanger en presentator maar voor deze act zet hij zijn meest soulvolle stem op om u te vervoeren met zijn swingende en romantische muziek met een bigband sausje. 

Als zanger is hij onder andere bekend van de bruisende boyband B.E.D. Met deze band brak hij nationaal door met de hit Welles (Verliefd Geweest), en trad in die formatie op van 1995 tot 1999. Daarna is Alain nog dicht bij een plaats in de finale van het Nationaal Songfestival geweest.

De presentator Alain is bekend van Skala TV op SBS6, en ook Veronica en Radio 10 hebben gebruik gemaakt van zijn diensten.

Foto's

  • Michael Dublé

Repertoire

Michael Dublé speelt Michael Bublé's hits en de bekendste bigband muziek.

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Michael Dublé. Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest