Home / Entertainment / Zangers / Mr. Saturday Night

Zanger Mr. Saturday Night

Over de zanger...

Mr. Saturday Night is dé disco-koning van dit moment. Met flair en enthousiasme voert Mr. Saturday Night 30 minuten lang het tempo op met bekende Disco & 70's hits. Waar Mr. Saturay Night voor garant staat is een gevulde dansvloer en een 70's & 80's-act van formaat waar de spetters van af vliegen!

De veelbesproken interactie met het publiek maakt van iedere show weer een groot succes. Ervaar tijdens met zijn optreden het Saturday Night Fever-gevoel en “Go back in time” met deze topentertainer. Een feest der herkenning met de allerbekendste meezing hits uit die tijd. Zijn soulvolle stem en opzwepende act zijn een partyaanrader voor ieder feest en evenement.

Mr. Saturday Night

Alain is Mr. Saturday Night, dé Disco-Koning die ieder feest laat spetteren alsof het weer 1975 is. 

Als zanger is Alain onder andere bekend van de bruisende boyband B*E*D. Met deze band brak hij nationaal door met de hit Welles (Verliefd Geweest), en trad in die formatie op van 1995 tot 1999. Daarna is Alain nog dicht bij een plaats in de finale van het Nationaal Songfestival geweest.

De presentator Alain is bekend van Skala TV op SBS6, en ook Veronica en Radio 10 hebben gebruik gemaakt van zijn diensten als getalenteerd presentator.

Tegenwoordig is Alain een allround zanger die als entertainer verschillende acts voor u kan doen. Hij heeft een succesvolle Michael Dublé-act, een romantische Wedding Singer show, de Party Crasher feestshow en daar eindigt het niet bij. Alain is dé kameleon in entertainmentland.

Foto's

  • Mr. Saturday Night

Repertoire

Dan Hartman Kool & The Gang
KC & The Sunshine Band Michael Jackson
Bee Gees  

En vele anderen!
 

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Mr. Saturday Night.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest