Home / Entertainment / Zangers / Party Crasher

Zanger Party Crasher

Over de zanger...

'Met de handen in de lucht, en knallen maar...' gooit Alain hoge ogen in het feestcircuit. De Party Crasher zingt alle bekende feestkrakers en krikt daarmee de sfeer op naar
ongekende hoogte. Alain als feestentertainer zorgt er voor dat met de bekende meezinghits het dak er af gaat. 

De ervaren showman geeft de perfecte input om iedere zaal plat te krijgen. 'De beuk erin en het gas er op' is zijn motto. Deze feestact is een absolute aanrader voor ieder evenement waar het een Feest moet zijn! Of dat nu op een bedrijfsfeest, een feesttent of een feestcafé is, overal is het party-time met de Party Crasher.

Party Crasher

Alain is dé Party Crasher, de feestzanger die elke zaal ondersteboven krijgt. 

Als zanger is Alain onder andere bekend van de bruisende boyband B*E*D. Met deze band brak hij nationaal door met de hit Welles (Verliefd Geweest), en trad in die formatie op van 1995 tot 1999. Daarna is Alain nog dicht bij een plaats in de finale van het Nationaal Songfestival geweest.

De presentator Alain is bekend van Skala TV op SBS6, en ook Veronica en Radio 10 hebben gebruik gemaakt van zijn diensten als getalenteerd presentator.

Tegenwoordig is Alain een allround zanger die als entertainer verschillende acts voor u kan doen. Hij heeft een succesvolle Michael Dublé-act, een romantische Wedding Singer show, de Party Crasher feestshow en daar eindigt het niet bij. Alain is dé kameleon in entertainmentland.

Foto's

  • Party Crasher

Repertoire

Wolter Kroes Guus Meeuwis
Guus Meeuwis Marco Borsato
Nick & Simon  

En vele andere!

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Party Crasher.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest