Home / Entertainment / Zangers / Zanger Rik

Zanger Rik

Over de zanger...

Geen feest zonder Rik! Hij is een absolute duizendpoot op entertainmentgebied. Als zanger van het ‘betere’ Nederlandse lied en als ‘feestzanger’ is hij een aanrader voor verschillende evenementen. Met zijn jarenlange ervaring weet hij bij het publiek altijd de juiste snaar te raken en zet geraffineerd de toon. RIK was ruim 10 jaar de helft van het duo "Levante" en wist menig feest tot een hoogtepunt te brengen. 

Rik voelt zijn publiek haarfijn aan en staat zelden met zijn mond vol tanden. De enorme variatie in zijn repertoire en zijn ruime muziekkennis maken van elk feestje een feest! De professionele en ontspannen wijze waarop hij zich presenteert verraadt zijn lange praktijkervaring. 

Rik

Rik heeft al vroeg het vak van zanger mogen leren. Al sinds zijn schooljaren is Rik bezig met zingen en alles wat met muziek en entertainment te maken heeft. Het muzikale zit zelfs in de familie want de zus van Rik is een zangeres, en samen hebben ze jarenlang een duo gevormd en door het hele land samen opgetreden.

Als Solo artiest heeft Rik ook veel ervaring opgedaan en is hij in alle uithoeken van het land geweest. In de loop der jaren heeft Rik zich gespecialiseerd in de Nederlandstalige muziek en kan ieder feest van de juiste sfeer voorzien.

Of het nu levensliedjes of Nederpophits zijn, of het dak er af mag met de gezellige carnavalskrakers, Rik is een veelzijdige artiest met een breed repertoire!

 

Foto's

  • Rik

Repertoire

Rob de Nijs Boudewijn de Groot
Ramses Shaffy Clouseau
Bløf Stef Bos
Guus Meeuwis André Hazes
Wolter Kroes Jan Smit
Frans Bauer  

En vele anderen!

 

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Zanger Rik.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest