Home / Entertainment / Zangers / Typisch Holland

Zanger Typisch Holland

Over de zanger...

Waar de Havenzangers en de Deurzakkers stoppen, gaat Typisch Holland met zanger Alain verder. Gezellige Hollandse meezingers gecombineerd met Nederlandse hits van nu. Met een hoog feest- en meezinggehalte en een feestelijke outfit is deze oer-Hollandse act een sfeerverhogende factor op ieder evenement.

Het 'klompen- en tulpen gevoel' wordt in een act van 30 minuten verhoogd door meezingers van het eerste uur. Typisch Holland is bijzonder geschikt voor Hollandse themafeesten, feestcafé's, après-ski feesten en natuurlijk carnaval. 

Typisch Holland

Hollandse Hitzanger Alain zal voor u de allergrootste hits van Nederlandse bodem zingen in een meezingfeest waar nog lang over zal worden nagepraat.

Als zanger is Alain onder andere bekend van de bruisende boyband B*E*D. Met deze band brak hij nationaal door met de hit Welles (Verliefd Geweest), en trad in die formatie op van 1995 tot 1999. Daarna is Alain nog dicht bij een plaats in de finale van het Nationaal Songfestival geweest.

De presentator Alain is bekend van Skala TV op SBS6, en ook Veronica en Radio 10 hebben gebruik gemaakt van zijn diensten als getalenteerd presentator.

Tegenwoordig is Alain een allround zanger die als entertainer verschillende acts voor u kan doen. Hij heeft een succesvolle Michael Dublé-act, een romantische Wedding Singer show, de Party Crasher feestshow en daar eindigt het niet bij. Alain is dé kameleon in entertainmentland.

Foto's

  • Typisch Holland

Repertoire

De Sjonnies Deurzakkers
Frans Bauer Frans Duijts
Guus Meeuwis Havenzangers
Marco Borsato Wolter Kroes

En vele anderen!
 

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Typisch Holland.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest