Home / Entertainment / Zangers / Wally Preyll

Zanger Wally Preyll

Over de zanger...

Een naam die u waarschijnlijk niet onbekend in de oren klinkt, is het niet zijn Karaoke-show in het land dan wel van de radio of TV waarop Wally de afgelopen jaren toch meerdere malen te horen of te zien is geweest. In de afgelopen 15 jaar heeft Wally wel bewezen een artiest te zijn die zich volledig inzet en altijd zorgt voor een echt feest. Een stem vol warme klanken en de looks van....?

Daarnaast zingt Wally in het duo DOUBLE YOU SEE...
Zanger en zangeres die samen een dynamische show verzorgen die zijn weerga niet kent.

Wally Preyll

Wally is al vele jaren een bekende naam in de entertainment business. Al op jonge leeftijd was hij fan van echte show artiesten als Elvis, Sinatra en Dean Martin. Vanaf dat moment wist hij al dat hij op het podium hoorde!

Sinds zijn jeugd heeft Wally vele optredens mogen verzorgen als solo zanger en als leadzanger in een band of duo. Ook heeft hij verschillende soorten shows gedaan zoals kindershows, Karaoke-shows, themafeesten. Ook vele bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten heeft hij mogen opvrolijken.

Wally heeft een heel divers repertoire die teruggaat van de Disco tot de Hollandse Hits van nu, en is hij het bruisende middelpunt van uw feest!

Foto's

  • Wally Preyll

Repertoire

60's 70's
80's 90's
Disco Dance Classics
Rock & Roll Nederlandstalig
Après-ski Tropical
Top40 Country Country
Foxtrot Rock
Rock Ballads

En nog veel meer!


Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Wally Preyll.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest