Home / Entertainment / Zangers / Wedding Singer

Zanger Wedding Singer

Over de zanger...

Deze Real Gentleman is een ware kameleon als het gaat om romantiek en het bepalen van sfeer. Met zijn perfecte uitstraling en fantastische stemgeluid brengt Wedding Singer Alain u in hogere sferen bij iedere gebeurtenis rondom uw bruiloft. Is dat met een speciaal aangevraagd en persoonlijk lied in de kerk of stadhuis, danwel als entertainer om het huwelijksfeest een partyinjectie te geven met een act van formaat! Van iedere muzikale invulling maakt de zanger/presentator een onvergetelijk moment.

Geef uw wensen op en The Wedding Singer geeft op de belangrijkste dag in uw leven de juiste extra dimensie.

Wedding Singer

Alain kruipt voor u in de huid van een echte Wedding Singer die altijd de juiste sfeer weet neer te zetten. Tijdens de ceremonie, receptie of feest zal hij zich aanpassen aan de gelegenheid om uw huwelijk compleet te maken.

Als zanger is Alain onder andere bekend van de bruisende boyband B*E*D. Met deze band brak hij nationaal door met de hit Welles (Verliefd Geweest), en trad in die formatie op van 1995 tot 1999. Daarna is Alain nog dicht bij een plaats in de finale van het Nationaal Songfestival geweest.

De presentator Alain is bekend van Skala TV op SBS6, en ook Veronica en Radio 10 hebben gebruik gemaakt van zijn diensten als getalenteerd presentator.

Tegenwoordig is Alain een allround zanger die als entertainer verschillende acts voor u kan doen. Hij heeft een succesvolle Michael Dublé-act, een romantische Wedding Singer show, de Party Crasher feestshow en daar eindigt het niet bij. Alain is dé kameleon in entertainmentland.

Foto's

  • Wedding Singer

Repertoire

Michael Bublé Jamie Cullum
Van Morrison Marco Borsato

En vele anderen!
 

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Wedding Singer.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest