Home / Entertainment / Zangers / Wham Again

Zanger Wham Again

Over de zanger...

Het Britse popduo dat in de jaren ’80 menig meisjesharten sneller deed kloppen is terug. Het is alsof ze nooit zijn weggeweest en de geest van de tijd hen nooit heeft ingehaald. 
De weelderige haardos van beide heren zit goed in de haarlak en de witte T-shirts met neon gekleurde opdrukken zijn weer uit de mottenballen gehaald. 

In een wervelende en energieke show van circa 30 minuten wordt u voor even teruggebracht naar de gloriejaren van Wham. Wham is back again!

Wham Again

De jaren '80 worden helemaal herleefd wanneer Alain in zijn Wham outfit kruipt.

Als zanger is Alain onder andere bekend van de bruisende boyband B*E*D. Met deze band brak hij nationaal door met de hit Welles (Verliefd Geweest), en trad in die formatie op van 1995 tot 1999. Daarna is Alain nog dicht bij een plaats in de finale van het Nationaal Songfestival geweest.

De presentator Alain is bekend van Skala TV op SBS6, en ook Veronica en Radio 10 hebben gebruik gemaakt van zijn diensten als getalenteerd presentator.

Tegenwoordig is Alain een allround zanger die als entertainer verschillende acts voor u kan doen. Hij heeft een succesvolle Michael Dublé-act, een romantische Wedding Singer show, de Party Crasher feestshow en daar eindigt het niet bij. Alain is dé kameleon in entertainmentland.

Foto's

  • Wham Again

Repertoire

Club Tropicana Edge Of Heaven
I'm Your Man Wake Me Up Before You Go-Go

En vele andere hits van Wham!
 

Bovenstaande is een greep uit het repertoire van Wham Again.
Deze speellijst wijzigt steeds door de nieuwe nummers en is dus nooit 100% correct. Verzoeknummers kunt u aangeven bij de boeking.

Onze andere websites:
Audio Vlaardingen - Verhuur licht, geluid, beeld en meer, Attracties.NU - Verhuur attracties & spelen, Schuimparty.NET - Voor een bruisend schuimfeest